Logeren bij Cessio: leuk, leerzaam en laagdrempelig

Een logeerweekend bij Cessio is gezellig en met andere kinderen. Samen eten, samen knutselen en samen buitenspelen. Af en toe doen we ook uitstapjes, bijvoorbeeld naar de dierentuin.

Problemen en aandoeningen staan dan even niet op de voorgrond. Of het nu ADHD, autisme, een angst trauma of een onveilige thuissituatie is; op onze logeerweekenden zijn we even weg, is er rust, regelmaat en voelt iedereen zich veilig. Samen creëren we een huiselijke sfeer. Voor alle kinderen maken we het leuk, leerzaam en laagdrempelig.

Logeerweekenden bij Cessio: aandacht voor iedereen

Op onze logeerweekenden is iedere begeleider verantwoordelijk voor zes kinderen. Zo verliezen we niemand uit het oog, gebeuren er geen gekke dingen en is er aandacht voor iedereen. Samen werken we op een speelse manier aan doelen en taken. Activiteiten kiezen we samen, we helpen elkaar bij het bereiden van de lunch en het diner, samen doen we boodschappen en we houden het huishouden spic en span. Op deze manier vergroten en versterken we de sociale vaardigheden van alle logerende kinderen.

Logeerweekenden voor kinderen vanaf zes jaar

Logeerweekenden van Cessio zijn een plek waar ieder kind zich veilig kan en ook durft te voelen. We bieden logeerweekenden aan voor kinderen in de leeftijd van zes t/m 18 jaar. Alle kinderen voelen zich op hun gemak, en samen zorgen we voor een leuke en leerzame omgeving. Alles kan en alles mag, we kijken naar de wensen van de kinderen en we luisteren naar iedereen.

Welke begeleiding je ook nodig hebt, we zorgen dat iedereen krijgt wat hij of zij nodig heeft om zich fijn te voelen. Even rust, of een momentje alleen, dat kan áltijd. Of misschien zijn de wensen wel anders. Hier hebben we oog voor.

Logeerweekenden in een vakantiepark in Vaals

Logeerweekenden bij Cessio vinden op dit moment plaats in Vaals. We hebben hier grote buitenspeelplaatsen met veel mogelijkheden: wandelen, spelletjes spelen, skelteren of voetballen, het kan. Ook hebben we veel ruimtes voor activiteiten binnen en bieden we rust en ruimte.