• Soort vacature: Begeleider m/v
  • Dienstverband: Fulltime

Ter uitbreiding van ons team is Cessio op zoek naar een ambulant begeleider m/v.

Wie zijn wij:

Cessio staat voor kleinschalige, huiselijke en flexibele zorg. Deze zorg wordt geboden op basis van de zorgbehoefte van de individuele cliënt en zijn/haar directe omgeving.
Cessio biedt zorg/begeleiding aan kinderen, jeugdigen en (jong) volwassenen met psychiatrische problematiek, gedrags- en sociale/emotionele problematiek, autisme, AD(H)D al dan niet met  verstandelijke beperking. Cessio heeft als uitgangspunt dat ieder mens uniek is en vraagt om een unieke wijze van zorg. Hierbij uitgaande van ieders eigen kracht. De zorg wordt verleend vanuit de Jeugdwet en de wet WMO.
Dit bieden wij vanuit een open, transparante, integere en maatschappelijke organisatie. Die de normen en waarden en de achtergronden waardeert en respecteert.

Inhoud functie:

Het werken bij Cessio is heel divers, de ambulante begeleiding is er in veel verschillende vormen. Zo ga je aan de slag als ambulante woonbegeleider voor (jong) volwassenen, regel je diverse omgangsbegeleidingen, biedt je opvoedondersteuning aan gezinnen en ben je inzetbaar tijdens de logeerweekenden. Los van deze uitvoerende taken ben je ook verantwoordelijk om alles rondom de casussen te regelen (verslaglegging, rapportage, deelname aan overleggen), contact onderhouden met betrokkenen hulpverleners, zorg afstemmen etc.

Als medewerker van Cessio ben je breed inzetbaar. Hierdoor kom je in aanraking met diverse hulpvragen, waarbij jij als begeleider gezien wordt als de sleutelpersoon.
Je werkt zelfstandig, je bezoekt cliënten en plant en organiseert je eigen werk. Het team komt regelmatig samen om te overleggen en kennis te delen. Ook werk je veel samen met externe organisaties om de zorg rondom cliënten zo goed mogelijk vorm te geven.

Wij vragen:

  • Je hebt een relevante afgeronde HBO opleiding.
  • Je bent geregistreerd of kan geregistreerd worden bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ).
  • Je hebt aantoonbare werkervaring.
  • Je bent creatief, oplossingsgericht en ziet mogelijkheden.
  • Je bent besluitvaardig; je kunt en durft beslissingen te nemen, grijpt in en onderneemt actie.
  • Je bent zelfstandig, maar het werken in teamverband is voor jou geen probleem.
  • Je bezit over sociale vaardigheden zoals inlevingsvermogen, assertiviteit en coachend.
  • Je bezit over een rijbewijs en hebt eigen vervoer.
  • Je kan een verklaring omtrent goed gedrag (VOG) overleggen.

Dienstverband:

Het betreft  een fulltime dienstverband.  De ingangsdatum is zo spoedig mogelijk.  De werktijden hebben een onregelmatig dienstpatroon, waarbij de woensdag een vaste werkdag is, alsook de even weekenden in 2021.

Salaris:

Salariëring van bovenstaande functie geschiedt conform CAO gehandicaptenzorg in functiegroep 45.

Solliciteren:

Voor meer informatie over deze functie kunt u zich wenden tot Wendy Frijnts (wfrijnts@cessio.nl). Telefoon: +31612839008. Sollicitatiebrief met motivatie en CV (met foto) sturen naar info@cessio.nl t.a.v. Wendy Frijnts.