Een nieuwe stap zetten met ons PEL-Project

Wil je loskomen van alles wat niet zo lekker loopt in je leven? Vind jij het niet gemakkelijk om in je eigen woonomgeving je leven te veranderen of een nieuwe weg in te slaan. Denk je dat het jou kan helpen om even weg te zijn van alles?

Het Project Ervarend Leren (PEL project) biedt jou deze kans!

PEL staat voor ontdekken, ervaren en leren!

Tijdens het traject kom je in aanraking met nieuwe mensen en situaties. Eerst in Frankrijk en daarna in Nederland. Je krijgt individuele begeleiding waarbij je gaat oefenen met nieuwe vaardigheden, waardoor je nieuwe talenten ontdekt. Ook ga je inzien wat jou niet goed heeft geholpen in het verleden. Je krijgt tijd en hulp om te oefenen hoe dit anders te doen.

Tijdens het traject staan we stil bij je toekomst en je relatie met anderen. Je leert jezelf beter kennen; wie ben ik en wat wil ik?
In Frankrijk doe je mooie positieve ervaringen op en positieve ontwikkelingen, deze worden vervolgens doorgezet in Nederland.

Samen met jou wordt bekeken waar je gaat wonen als je terugkomt in Nederland; weer thuis wonen, begeleid wonen of zelfstandig wonen.
In de tussentijd krijgt ook je thuissituatie ondersteuning, zodat zij met je mee kunnen veranderen en je een fijn contact met ze kunt hebben.

Download de folder hier!

Het Project Ervarend Leren biedt jongeren (tussen de 16 en 23 jaar) die vastlopen een unieke kans om een nieuwe start te maken in hun leven en alles weer op de rit te krijgen.

Je gaat wonen en werken bij een zorggezin in Frankrijk. Je wordt begeleid om een nieuwe positieve start te maken.

Na afloop van het traject ziet je leven er uit zoals het bij je past. Je doelen kunnen geheel of grotendeels bereikt zijn.

Past het PEL project bij mij? Je krijgt natuurlijk eerst een oriënterend gesprek waarin wij jou vertellen wat je kunt verwachten en wat wij van jou verwachten. We vragen je vervolgens een motivatiebrief te schrijven. Daarin beschrijf je wat je wil leren en waarom PEL daarbij past. Daarna bespreken we of PEL jou kan bieden wat je nodig hebt. Zet de eerste vrijblijvende stap naar een positieve verandering en meld je aan via info@cessio.nl. Wil je liever bellen? 06-12839008